onze broodnodige sponsors en meewerkende organisaties

in willekeurige volgorde omdat ze allemaal even belangrijk zijn!

  ’t Stoepje

Wilco van Lokhorst van ’t Stoepje is onze trouwe broodbezorger bij het PaasOntbijt. Elk jaar opnieuw mogen de bezoekers van het PaasOntbijt genieten van verse broodjes, croissantjes en meer lekkers en vooral van de altijd vrolijke Wilco, 

Overigens kun je elke zaterdag in Gouda op het lekkerste brood en koek vinden bij de kramen van ’t Stoepje op de markt.

 

PLUS + COOP

Er groeit iets moois bij PLUS en COOP, maar ook iets moois met het PaasOntbijt! Het zoete beleg, de sapjes en meer komen hier vandaan! Wij vinden het SUPER en jullie straks ook!

 

De GoudApot

 

Het PaasOntbijt zou niet mogelijk zijn zonder de ruimhartige bijdrage uit de GoudApot. 

Heb je zelf een mooi initiatief in Gouda, neem dan vooral eens een kijkje op de site van de GoudApot. 

www.goudapot.nl

 

 

Kaars Koffie

Al vanaf de allereerste keer in 2016 krijgen we alle koffie, thee en toebehoren van Kaars Koffie. En zeg nou zelf wat is een ontbijtje zonder thee of koffie! En deze is extra lekker, eerlijk en met liefde gegeven.

Bij Kaars Koffie zijn ze gedreven tot op het bot. Ze zijn koffiemeesters, -techneuten en -liefhebbers die zorgen voor koffie, koffiemachines en onderhoud op alle machines. Ze zijn gebrand op goede service. Zo maken ze het organisaties makkelijk de lekkerste koffie te serveren. Dus ook het PaasOntbijt! Wij zijn Kaars Koffie. Tot uw dienst.

De Goudse kerken

 

Een groot aantal Goudse kerken zorgen voor 150-200 vrijwilligers die helpen tafeldekken en bedienen. Daarnaast dragen kerken ook ruimhartig bij aan de kosten voor het jaarlijkse PaasOntbijt.

www.kerkingouda.nl 

 

 

  ABC Scherm

ABC Scherm, uw boodschap duidelijk in beeld

ABC scherm biedt unieke beeldoplossingen voor evenementen, bedrijven, organisaties en particulieren. Ook voor het PaasOntbijt mogen we gebruik maken van de mooie schermen van ABC Scherm. 

DOS techniek bv

 

DOS Techniek BV is een technisch installatiebedrijf gevestigd in Gouda. Zij zijn gespecialiseerd in het installeren van airconditioningsystemen en elektrotechnische installaties waarbij maatwerk centraal staat. 

Stolweitjes

Stolweide Kaas en zeker ook de Stolweitjes zijn beroemd in de hele omgeving en terecht! Heerlijke eitjes en ook heerlijke boerenkaas. Die kaas kun je proeven bij het PaasOntbijt. 

 

De Twee Hoeven

 

De vriendelijke mensen van de Twee Hoeven zorgen voor 2 hele grote kazen voor het PaasOntbijt. Wil je nog een leuke kaasboerderij bezoeken moet je daar zeker eens naar toe gaan. je zult verrast zijn door het grote assortiment!

Proef het verschil, proef het boerenleven

www.detweehoeven.nl

 

 

 SBG

Het initiatief voor het PaasOntbijt kwam in 2016 van de Binnenstadsondernemers met de vraag of we dat vanuit Samma wilden organisere.

De SBG, de Samenwerkende Binnenstadsondernemers, dragen nog steeds voor een klein deel bij aan het PaasOntbijt.

 

Mediacenter Rotterdam

COMMUNICATIE ZOALS HET KLOPT
Of het nu gaat om grafische producties, promotionele artikelen, signing en lichtreclame, design of digitale oplossingen: bij MediaCenter Rotterdam krijg je altijd net dat beetje extra. Beleving creëren, de boodschap overbrengen en impact maken doen wij het allerliefst voor onze klanten!

Dankzij jarenlange ervaring in communicatie kennen we de markt op ons duimpje en weten wij precies hoe we voor de klant het verschil kunnen maken middels creatieve communicatiemiddelen. Die wij dan uiteraard weer van A tot Z verzorgen!

AL het drukwerk van het PaasOntbijt komt ook bij Media Center Rotterdam vandaan! En daar worden we heel blij van! 

  Cheese Experience

Ervaar de Gouda Cheese Experience.

Zeg je Kaas dan zeg je Gouda. “Say Cheese, Say Gouda” Heel de wereld kent het, heel de wereld eet het. Maar ken je ook het verhaal van Gouda Kaas? Dit is je kans, beleef Gouda Kaas in de enige echte Gouda Cheese Experience. In ons prachtige pand in het hart van Gouda ga je op een unieke en interactieve reis door een goudgeel universum. 

De Kaasmarkt

 

Vanaf 6 april 2023 begint de wekelijkse kaasmarkt weer. De afgelopen jaren werd de kaas voor de eerste kaasmarkt aangeleverd vanaf de steiger voor Samma. Dit jaar worden er uitnodigingen voor het PaasOntbijt uitgedeeld aan de toeristen op de kaasmarkt. En het PaasOntbijt mag gebruik maken van spullen van de kaasmarkt om het er nog meer Groene Hart uit te laten zien. Wij houden er van om zoveeel mogelijk samen te werken met partijen in de stad.

www.goudakaasstad.nl

 

 

 Zuivelboerderij Rofmeddow

Echte boerenmelk in flessen vind je dit keer bij het PaasOntbijt. Ze komen van Zuivelboerderij Rofmeddow.

Boerderijwinkel – (Zelfservice, open van 7.00u tot 22.00u) – Yoghurt Bar – Melkveebedrijf

Ruige Weide 37, 3421 TH Oudewater

 

  van der Spek

We waren al heel lang fan van vd Spek met z’n enorme keus aan planten en bloemen! Maar nu zijn we het nog veel meer, want vd Spek zorgt ook voor de groenvoorziening op de markt en op de tafels. En reken maar dat het er goed uit gaat zien!

Comovado

Wij als organisatoren van het PaasOntbijt hebben Comovado wel nodig na die tijd. Maar ook vooraf hielpen ze mee om het soepeltjes te laten verlopen. Eeen goeie massage is nooit weg.

Check zijn website en kijk eens wat een goeie marketing specialist hij heeft.

 

Stichting Samma

 Stichting Samma is de organisatie van waaruit het jaarlijkse PaasOntbijt wordt georganiseerd. Met de hulp van een enthousiast team en nog veel meer enthousiaste vrijwilligers wordt vanuit het pand van Bijbelshop Samma de leukste, creatiefste en vooral de meest verbindende ideeën waargemaakt zodat Gouwenaars elkaar kunnen ontmoeten bij het PaasOntbijt. 

PaasOntbijtGouda

Het allerleukste evenement in Gouda waar iedereen aan meewerkt!