onze broodnodige sponsors en meewerkende organisaties

in willekeurige volgorde omdat ze allemaal even belangrijk zijn!

  ’t Stoepje

Wilco van Lokhorst van ’t Stoepje is onze trouwe broodbezorger bij het PaasOntbijt. Elk jaar opnieuw mogen de bezoekers van het PaasOntbijt genieten van verse broodjes, croissantjes en meer lekkers en vooral van de altijd vrolijke Wilco, 

Overigens kun je elke zaterdag in Gouda op het lekkerste brood en koek vinden bij de kramen van ’t Stoepje op de markt.

 

COOP Nieuwe Marktpassage

Ben jij al eens bij de COOP in de Nieuwe Marktpassage geweest? Het PaasOntbijt is fan! Het zoete beleg, de sapjes en meer komen hier vandaan! Wij vinden het SUPER en jullie straks ook!

 

De GoudApot

 

Het PaasOntbijt zou niet mogelijk zijn zonder de ruimhartige bijdrage uit de GoudApot. 

Heb je zelf een mooi initiatief in Gouda, neem dan vooral eens een kijkje op de site van de GoudApot. 

www.goudapot.nl

 

 

Kaars Koffie

Al vanaf de allereerste keer in 2016 krijgen we alle koffie, thee en toebehoren van Kaars Koffie. En zeg nou zelf wat is een ontbijtje zonder thee of koffie! En deze is extra lekker, eerlijk en met liefde gegeven.

Bij Kaars Koffie zijn ze gedreven tot op het bot. Ze zijn koffiemeesters, -techneuten en -liefhebbers die zorgen voor koffie, koffiemachines en onderhoud op alle machines. Ze zijn gebrand op goede service. Zo maken ze het organisaties makkelijk de lekkerste koffie te serveren. Dus ook het PaasOntbijt! Wij zijn Kaars Koffie. Tot uw dienst.

De Goudse kerken

 

Een groot aantal Goudse kerken zorgen voor 150-200 vrijwilligers die helpen tafeldekken en bedienen. Daarnaast dragen kerken ook ruimhartig bij aan de kosten voor het jaarlijkse PaasOntbijt.

www.kerkingouda.nl 

 

 

  ABC Scherm

ABC Scherm, uw boodschap duidelijk in beeld

ABC scherm biedt unieke beeldoplossingen voor evenementen, bedrijven, organisaties en particulieren. Ook voor het PaasOntbijt mogen we gebruik maken van de mooie schermen van ABC Scherm.

White House Development BV

White House Development is een energieke en ervaren partner voor transformatie- en (her)ontwikkelingsprojecten. We zijn altijd op zoek naar nieuwe kansen en mogelijkheden waarbij er in het bijzonder oog is voor unieke locaties en historisch erfgoed. We blijven op de hoogte van de markt en van de ideeën, wensen en mogelijkheden die daar leven. Dit betekent vaak dat vaste waarden opnieuw onder de loep worden genomen. Dat levert voor de eindgebruiker een fantastisch product op en geeft de stedelijke omgeving een belangrijke impuls.

Het PaasOntbijt mag dan geen vastgoed zijn, maar mede dankzij White House Development levert het PaasOntbijt ook een fantastisch product die de stedelijk omgeving een belangrijke impuls geeft. 

 

 

  Delmo

Een prachtig Gouds bedrijf, met mooie producten voor de voedingsindustrie. Op hun website zeggen ze:

Een eerlijke partner voor haar klan­ten, zorgzaam voor haar medewerkers, fair tegenover leveranciers, kortom: betrouwbaar zijn.

Nou zo’n sponsor past perfect bij het PaasOntbijt!

DOS techniek bv

 

DOS Techniek BV is een technisch installatiebedrijf gevestigd in Gouda. Zij zijn gespecialiseerd in het installeren van airconditioningsystemen en elektrotechnische installaties waarbij maatwerk centraal staat. 

Stolweitjes

Stolweide Kaas en zeker ook de Stolweitjes zijn beroemd in de hele omgeving en terecht! Heerlijke eitjes en ook heerlijke boerenkaas. Die kaas kun je proeven bij het PaasOntbijt. 

 

Spit Projecten

 

“Samen bouwen aan een mooi resultaat” is de slogan van Spit Projecten. Dat doen we bij het PaasOntbijt ook, samen werken aan een mooi resultaat. Spit Projecten is vooral steengoed in vastgoed!

www.spitprojecten.nl 

 

 

Bij Abram/Viavesta

Op zoek naar een woning of een bedrijfspand. bij Abram/Viavesta ben je zeker aan het goede adres.  Een vriendelijk behulpzaam bedrijf dat ook het PaasOntbijt altijd wil meedenken en helpen aan een tijdelijk leeg pand op de markt om het PaasOntbijt voor te bereiden. Maar voor je ’t weet is zo’n pand mede dankzij hen ook weer gevuld.

 

De Twee Hoeven

 

De vriendelijke mensen van de Twee Hoeven zorgen voor 2 hele grote kazen voor het PaasOntbijt. Wil je nog een leuke kaasboerderij bezoeken moet je daar zeker eens naar toe gaan. je zult verrast zijn door het grote assortiment!

Proef het verschil, proef het boerenleven

www.detweehoeven.nl

 

 

 SBG

Het initiatief voor het PaasOntbijt kwam in 2016 van de Binnenstadsondernemers met de vraag of we dat vanuit Samma wilden organisere.

De SBG, de Samenwerkende Binnenstadsondernemers, dragen nog steeds voor een klein deel bij aan het PaasOntbijt.

 

  Cheese Experience

Ervaar de Gouda Cheese Experience.

Zeg je Kaas dan zeg je Gouda. “Say Cheese, Say Gouda” Heel de wereld kent het, heel de wereld eet het. Maar ken je ook het verhaal van Gouda Kaas? Dit is je kans, beleef Gouda Kaas in de enige echte Gouda Cheese Experience. In ons prachtige pand in het hart van Gouda ga je op een unieke en interactieve reis door een goudgeel universum. 

De Goudse Feestwinkel

 

Altijd al een vrolijke en goeie buur van Samma en nu ook hard nodig om van alles uit de Hoge Hoed te laten komen. Heb je een feestje? Slingers moet je zelf ophangen, maar je moet ze dan wel eerst kopen bij de Goudse Feestwinkel

www.goudsefeestwinkel.nl 

 

 

 Zuivelboerderij Rofmeddow

Echte boerenmelk in flessen vind je dit keer bij het PaasOntbijt. Ze komen van Zuivelboerderij Rofmeddow.

Boerderijwinkel – (Zelfservice, open van 7.00u tot 22.00u) – Yoghurt Bar – Melkveebedrijf

Ruige Weide 37, 3421 TH Oudewater

 

  van der Spek

We waren al heel lang fan van vd Spek met z’n enorme keus aan planten en bloemen! Maar nu zijn we het nog veel meer, want vd Spek zorgt ook voor de groenvoorziening op de markt en op de tafels. En reken maar dat het er goed uit gaat zien!

Comovado

Wij als organisatoren van het PaasOntbijt hebben Comovado wel nodig na die tijd. Maar ook vooraf hielpen ze mee om het soepeltjes te laten verlopen. Eeen goeie massage is nooit weg.

Check zijn website en kijk eens wat een goeie marketing specialist hij heeft.

 

Stichting Samma

 Stichting Samma is de organisatie van waaruit het jaarlijkse PaasOntbijt wordt georganiseerd. Met de hulp van een enthousiast team en nog veel meer enthousiaste vrijwilligers wordt vanuit het pand van Bijbelshop Samma de leukste, creatiefste en vooral de meest verbindende ideeën waargemaakt zodat Gouwenaars elkaar kunnen ontmoeten bij het PaasOntbijt. 

PaasOntbijtGouda

Het allerleukste evenement in Gouda waar iedereen aan meewerkt!