Over een kleine 3 weken is het al voorbij.

Soms krijgen we het er even benauwd van. Over 3 weken is het PaasOntbijt alweer voorbij en zijn we waarschijnlijk bezig alle spullen en afval weer op te ruimen….

Maar voor die tijd moet er nog best heel veel gebeuren en daar krijg ik het dan benauwd van. Dat is elk jaar zo en het komt altijd goed, maar dat gaat niet vanzelf.

VRIJWILLIGERS!

Op de officiële lijst van aangemelde vrijwilligers staan op dit moment nog maar 50 namen, terwijl we er 250 nodig hebben. Nou weten we wel dat de verschillende kerken nog bezig zijn met werven, maar sommigen hebben er nog  lang niet genoeg en anderen gaan als een speer. Het overzicht is in die laatste weken vooral een kwestie van vertrouwen en hard roepen dat we nog vrijwilligers nodig hebben!

Dus bij deze, roepen we heel hard:

MELD JE HIER ASJEBLIEFT AAN ALS VRIJWILLIGER ALS JE DAT NOG NIET HEBT GEDAAN:

Hier kun je meer informatie vinden over de vrijwilligers.

Ja, en dan is er altijd nog de geldkwestie. Het PaasOntbijt is gratis toegankelijk voor iedereen. Maar je snapt natuurlijk dat het wel geld kost. We zijn dankzij de steun van GoudApot, sponsors en diverse kerken al een heel eind op streek, maar ook hier is het spannend of het gaat lukken. Maar we willen ook niet aan alle kanten blijven zeuren om geld, terwijl we roepen dat het gratis is. Snap je het dilemma? Nou mocht je iets kunnen missen, dan kan dat via deze link, of door een bedrag over te maken naar bankrekening nr. NL 42 RABO 0116924942 tnv. Stichting Samma.

VERRASSING!

Zoals je vast al hebt meegekregen is het thema dit jaar: Verrassing! En dat gaat het ook worden, één grote verrassing! Dat maakt dat we er hier ook niet heel veel over kwijt kunnen. We kunnen wel vertellen dat we dit jaar voor 2500 mensen de tafels dekken en daarnaast ook nog eens een leuke lounge/picknickplek hebben. Plek genoeg voor iedereen. Er is muziek, welke dat ga je wel zien 😉. Er is zoals elk jaar een dominee en dat is dit keer Maarten Blom, van de International Christian Fellowship (ICF) in Gouda. Maar waarschijnlijk kennen veel mensen Maarten en zijn gezin van het programma “Een Huis Vol”. Wat hij aan verrassing te vertellen heeft zul je die morgen wel zien. Ook aan de tafels zijn er 25 verhalenvertellers die de afgelopen weken druk aan het oefenen zijn om hun verhalen zo verrassend mogelijk te maken.

Kortom, laat je verassen 1 april om de markt. Kom helpen, draag bij of kom met al je buren, familie, vrienden en vijanden.