Er wordt hard gewerkt aan het PaasOntbijt door Karin, Hans en mij. Dit jaar verdubbelen we het aantal zitplaatsen naar 2000 (!).

Dat betekent wel dat we nog veel meer vrijwilligers nodig hebben. Daarom maar snel nog even een mailtje naar jullie met de vrasa of je dit jaar ook weer van de partij bent. Mocht je het nog niet gedaan hebben wil je dan zo snel mogelijk doorgeven of je dit jaar weer wil meehelpen? Dat kan via het mailadres info@paasontbijtgouda.nl . Wil je behalve je naam ook doorgeven bij welke kerk je hoort, als dat tenminste van toepassing is. We denken niet graag in hokjes, maar in dit geval is het makkelijk voor het overzicht om mensen in te delen in groepen die elkaar kennen.

Heet wordt weer een superleuk paasontbijt met als thema ‘Het Groene Hart’ dus ga maar vast op zoek naar groene kleding! De muziek is dit jaar van Het Leger des Heils en Ds. David van Veen daagt iedereen uit om elkaar in de ogen te kijken!

Verhalenvertellers gezocht!

Net als vorig jaar zoeken we weer verhalenvertellers die aan de tafels in slechts een paar minuten een verhaal willen vertellen. Wie durft! Meld je dan ook aan bij info@paasontbijtgouda.nl

De ‘Groene Hart Markt’

Iets anders is de Groene Hart markt. Vorig jaar hadden we de Geef Gouda Door markt met goede doelen en die werd heel erg goed bezocht. Dat willen we dit jaar graag weer herhalen. Deze keer is nog meer iedereen welkom die zich inzet voor een goed doel. Voorbeelden van zulke Gouwenaars en projecten zijn alle soorten maatschappelijke, sociale, groene, duurzame projecten in Gouda, de regio en in de hele wereld.

Het kan en mag van alles zijn. En hoeft niet gebonden aan kerk, religie of politiek. Als er maar Gouwenaars actief bij betrokken zijn mogen ze zich presenteren. Het mag een initiatief van 1 persoon zijn, maar ook een grotere organisatie. Dit jaar zijn ‘groene’ projecten ook meer dan welkom!

Ben je, of ken je iemand die hier aan aan mee zou willen doen, neem dan contact op met: info@paasontbijtgouda.nl

Help je mee met de PR.

We hebben jullie allemaal nodig om het paasontbijt te promoten zodat er daadwerkelijk 2x zoveel tafels vol komen te zitten. Dat kan door de website te promoten www.paasontbijtgouda.nl Er is ook een facebookpagina van PaasOntbijt Gouda. Zou fijn zijn als je die leuk vindt en je vrienden er voor uitnodigt.

We horen  graag van jullie.

Karin, Hans en Irene