De Groene Hart Markt

Maak jij de wereld wat beter of groener?

Maak het zichtbaar op de Groene Hart markt bij het PaasOntbijt

Er zijn veel Gouwenaars die zich op allerlei manieren inzetten voor een betere wereld. Die mensen zoeken wij! We zijn op zoek naar Gouwenaars die ergens in de wereld iets van betekenis doen of gedaan hebben. Deze mensen of hun achterban in Nederland willen we een kraam aanbieden op tweede Paasdag bij het PaasOntbijt.

Omschrijving ‘Groene Hart Markt’

Er zijn overal in Gouda, Nederland en de wereld Gouwenaars actief in allerlei mooie projecten en non-profit organisaties. Deze Gouwenaars willen we zichtbaar maken op de markt, op een dag dat er toch al veel mensen in de stad zijn. bij zijlle soorten

Het kan en mag van alles zijn. maatschappelijke, sociale, groene, duurzame projecten in Gouda, de regio en in de hele wereld. En zeker ook niet gebonden aan kerk, religie of politiek. Als er maar Gouwenaars actief bij betrokken zijn mogen ze zich presenteren. Het mag een initiatief van 1 persoon zijn, maar ook een grotere organisatie. Ook mensen die bij buurthuizen actief zijn, bij de voedselbank of ergens in het sociale circuit met bijvoorbeeld vluchtelingen. Het kan ook zijn vluchtelingen die zich enorm hebben ontwikkeld en een bijdrage leveren aan de maatschappij. Al deze mensen en organisaties kunnen zich aanmelden voor een kraam op 10 april om zichzelf te presenteren.

We bieden al deze mensen een kraam. Wat er in en op die kraam gedaan wordt mag iedereen zelf weten. Wel vragen we om van die kraam ook iets leuks te maken en dus niet alleen maar een paar folders. Heb je hier hulp bij nodig om iets creatiefs te verzinnen, aarzel dan vooral niet om ons te benaderen, want we zijn goed in creatieve oplossingen 😉. Er mogen ook spulletjes verkocht worden als de opbrengst maar gaat naar het project of de organisatie.

Informatie en opgeven: info@paasontbijtgouda.nl

Website: www.paasontbijtgouda.nl