Regen, zonneschijn of de hemel bestormen, hoe staat het er mee.

Misschien hebben jullie ook wel enigszins bezorgd gekeken naar de weersvoorspellingen en wat we dan gaan doen met het PaasOntbijt. Ik kan jullie in elk geval melden dat we een plan B hebben dat we waar nodig verder gaan uitwerken. Dus het komt goed! Maar als je nog bidden kan of de hemel wilt bestormen, ga gerust je gang. We hebben er hoedanook vertrouwen in dat het goed gaat komen!

Verhalenvertellers zaterdag om 10 uur in de Morgenstond, Lage Gouwe 204. Dus niet om 9:30 uur maar om 10 uur! Hartelijk welkom

Hard gewerkt

Vandaag is er heel hard gewerkt door een stevige groep mensen. Twee lege panden zijn schoon en geheel ingericht voor alle groepen. Vanmorgen vroeg waren we op pad voor de plantjes en eind van de dag voor de kazen! Echt supertof wat we allemaal hebben gekregen! Dankbaar en blij.

Media en TV ploegen.
Ook dit jaar krijgen we weer veel media aandacht. Vanmorgen stond er een hele pagina in het AD. Echt super gedaan. Later werden we gebeld door Hart van Nederland. Evenals vorig jaar komen zij ook nu weer reportage maken. Daarnaast is de NPO er, TV West en RTV Gouwestad/Krimpenerwaard. Wat fantastisch dat dit allemaal mag en kan gebeuren.

We wensen jullie allemaal hele mooie en gezegende Paasdagen toe en tot maandag.

Hans de Bruijn
Karin van Gemeren
Amber Groenewegen
Irene Klein Haneveld