Hallo allemaal

Hier is dan het draaiboek van het PaasOntbijt. Wat geweldig dat je meedoet. Dit jaar hebben we tot nu toe maar liefst 200 vrijwilligers uit bijna 20 verschillende kerken. We hebben er eigenlijk 250 nodig, maar we zijn al een heel eind! Al deze vrijwilligers  hebben we nodig om voor 2500 (!) mensen de tafels te dekken en te (be)dienen.

Het draaiboek vind je dit keer niet in een bijlage, maar in een afgeschermde pagina op de website.

Dit is de link naar het draaiboek

Het draaiboek voor het PaasOntbijt is weer vol informatie. Als je al eerder hebt meegewerkt hoop ik dat je hem toch weer even goed doorleest, want er veranderen altijd weer praktische zaken. Als je voor het eerst mee doet, raad ik je aan het zo goed mogelijk door te lezen. Dat voorkomt onduidelijkheden op de dag zelf. Lees vooral ook de TOP SECRET pagina in het draaiboek. Niet verder vertellen, maar het wordt echt een superleuke Verrassing! de hele ochtend.

Voor alle vrijwilligers hebben we een vrijwilligersavond op:

Maandagavond 25 maart om 19:45 uur in het prachtige gebouw van de Cheese Experience in de Kazernestraat.

Het zou fijn zijn als jullie daar zoveel mogelijk aanwezig konden zijn. Hoe meer mensen, hoe soepeler het tweede paasdag verloopt.

Groepsindeling

Jullie zijn verdeeld over 27 groepen, de uiteindelijke indeling volgt later.

nog andere vrijwilligers nodig

Naast het ‘gewone’ werk in de groepen, zoeken we nog mensen die willen helpen, bijvoorbeeld tussen 15 en 16 uur tweede paasdag bij het inladen van de vrachtwagens.

Kleding

Alles begint die dag in de ZWART/WIT stijl. Maakt niet uit wat, als je maar zoveel mogelijk in het zwart wit bent! Denk bijvoorbeeld ook aan (hoge) hoed of pet. Lees de Top Secret pagina hoe we hier uiteindelijk kleur aan toevoegen.

folders verspreiden.

We hebben nog folders en posters liggen. Heb je nog zin, breng ze huis aan huis in je straat, op je werk, op school of waar dan ook. Alles beter dan ongebruikt in de vuilnisbak.

Wil je verder bijblijven van wat er allemaal gebeurt kijk op onze instagram of facebookpagina paasontbijtgouda of onze speciale website: www.paasontbijtgouda.nl

Tenslotte

Verrassing!

Het thema is dit jaar Verrassing! Dat is omdat het 1 april is, maar nog meer omdat de opstanding van Jezus zeker een enorme verrassing was en is! Dat verhaal willen we dit keer op een verrassende manier aan alle kanten vertellen.

We kunnen alleen maar zeggen dat we super dankbaar zijn. Dankbaar dat we dit weer mogen organiseren en dankbaar dat jullie meehelpen. En vooral alle dank aan onze Lieve Heer!

We zien jullie snel!

Irene Klein Haneveld, Hans de Bruijn, Karin van Gemeren, Amber Groenewegen